תותים בלסמיים עם קרם ריקוטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל תותים בלסמיים עם קרם ריקוטה. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 189 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חומץ בלסמי, סוכר, גבינת ריקוטה חלקית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-17 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו תותים בלסמיים מתוקים עם קרם ריקוטה מוקצף ואגוזים מזוגגים מייפל, ריקוטה-מסקרפונה מוס עם תותים בלסמיים, ו גלידה Vanillan עם תותים וסירופ בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים את גבינת ריקוטה, דבש ותמצית וניל לתוך קערה קטנה של מעבד מזון ולעבד עד חלקה, על 1 דקה.
מעבירים לקערה קטנה ומקררים לפחות 2 שעות.
בסיר קטן לשלב את החומץ והסוכר ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום בינוני במשך 2 דקות, ערבוב מדי פעם. אפשר להתקרר לחלוטין.
בקערה בינונית, לזרוק את פירות יער עם בזיליקום וסירופ בלסמי.
מחלקים את הקרם בין 4 כוסות קוקטייל, העליון עם תערובת ברי ומגישים.
מקור מצוין של: ויטמין C, מנגן
מקור טוב של: חלבון, ויטמין K, סידן, זרחן, סלניום