תחרות ברביקיו כתף חזיר
תחרות ברביקיו כתף חזיר עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 468 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך חום גריל: נמוך, מים, ג'לי jalapeño, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב סירופ אגבה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סקיני ברי פאי מילקשייק כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בערך 14 שעות. נסו כתף חזיר ברביקיו, כתף חזיר של מרשל ורוטב ברביקיו, ו צלעות ברביקיו בסגנון תחרות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את braise: בקערה בינונית, להקציף יחד מיץ תפוחים, חומץ, סוכר חום, רוטב ברביקיו, רוטב ווסטרשייר, אגבה, וג ' לי jalapeño. לכסות ולהניח בצד עד מוכן לשימוש.
כדי להפוך את הזריקה: בקערה בינונית, להקציף יחד מיץ תפוחים, סוכר חום, חומץ, מים, רוטב ווסטרשייר, ומלח. באמצעות מזרק הזרקה, להזריק את החזיר במרווחים 1 אינץ', באמצעות פתרון ההזרקה כולו. לטפוח חזיר יבש עם מגבות נייר.
כתף חזיר מעיל באופן שווה עם לשפשף ברביקיו בכל רחבי.
אש מעשן או גריל עד 107°, הוספת גושים של עישון עץ כאשר בטמפרטורה. כאשר העץ הוא הצית והפקת עשן, מניחים קתות חזיר במעשן או גריל ועשן עד מבחוץ הפך צבע מהגוני עמוק, 5 עד 7 שעות.
מניחים את התחת חזיר על חתיכת נייר אלומיניום גדול במיוחד חובה כבדה עם צדדים מקופלים כלפי מעלה.
יוצקים 1 כוס של צמות על התחת חזיר. שמור נשאר braise. חותם לסכל סביב בשר חזיר, גלישת עם חתיכות נוספות לפי הצורך, ואת המקום בחזרה במעשן. המשך לבשל עד טמפרטורה פנימית רושמת 92° על מדחום קריאה מיידית.
הסר חזיר ממעשן, רדיד פתוח, ולתת לפרוק במשך 15 עד 30 דקות. משוך חזיר לתוך נתחים ומניחים במחבת בינונית, בהזמנת braise ו discarding עצם.
יוצקים שמורות צמה מעל משך חזיר ומערבבים יחד כדי להפיץ את braise מלא.