תחריר (פנקייק מרוקאי)
תחריר (פנקייק מרוקאי) הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . אם יש לך מים חמים, קמח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פנקייק חלת דבש מרוקאי (Beghrir), פנקייק ללא גלוטן Fave שלי (ופנקייק פודינג טופי דביק!), ו פנקייק יוגורט יווני מחיטה מלאה קינואה {הפנקייקים הכי בריאים שאי פעם הכנתי}.
הוראות
מניחים את המים, שמרים, וסוכר בבלנדר, ולתת לעמוד ללא מיזוג במשך 5 דקות, עד השמרים מתרכך ומתחיל ליצור קצף שמנת.
מוסיפים את החלב, הקמח, קמח סולת, ביצים, אבקת אפייה ומלח. תערובת עד התערובת חלקה, על 1 דקה. השאירו את התערובת בבלנדר לנוח במשך כ 30 דקות.
מחממים מחבת nonstick 5 אינץ ' מעל חום בינוני נמוך. מערבבים את תערובת פנקייק במשך כ 10 שניות, לרמיקס, ולגרוף 1/4 עד 1/3 כוס הבלילה למחבת המחוממת. מבשלים את שגריר עד שהבועות נוצרו והתפוצצו, והחלק העליון של הפנקייק כבר לא מבריק, בערך 3 דקות. אל תתהפך. התאם את החום לפי הצורך, כך שישבנים של פנקייק הם רק מתחילים חום כאשר צמרות יבשים. מערבבים את הבלילה במשך 10 שניות בערך לאחר בישול 3 או 4 פנקייק, כדי לשמור על הבלילה רכה.
כדי להפוך את הרוטב, מניחים את החמאה, הדבש, ואת טעם מי הפרחים בקערה בטוחה במיקרוגל, ומיקרוגל על הגדרה גבוהה עד החמאה נמסה והדבש חם, כ 1 1/2 דקות. מערבבים את הרוטב, טפטוף על 1 כף על כל פנקייק חם לשרת.