קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תחריר (פנקייק מרוקאי)

תחריר (פנקייק מרוקאי)
תחריר (פנקייק מרוקאי) הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . אם יש לך מים חמים, קמח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פנקייק חלת דבש מרוקאי (Beghrir), פנקייק ללא גלוטן Fave שלי (ופנקייק פודינג טופי דביק!), ו פנקייק יוגורט יווני מחיטה מלאה קינואה {הפנקייקים הכי בריאים שאי פעם הכנתי}.

הוראות

1
מניחים את המים, שמרים, וסוכר בבלנדר, ולתת לעמוד ללא מיזוג במשך 5 דקות, עד השמרים מתרכך ומתחיל ליצור קצף שמנת.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים את החלב, הקמח, קמח סולת, ביצים, אבקת אפייה ומלח. תערובת עד התערובת חלקה, על 1 דקה. השאירו את התערובת בבלנדר לנוח במשך כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מחממים מחבת nonstick 5 אינץ ' מעל חום בינוני נמוך. מערבבים את תערובת פנקייק במשך כ 10 שניות, לרמיקס, ולגרוף 1/4 עד 1/3 כוס הבלילה למחבת המחוממת. מבשלים את שגריר עד שהבועות נוצרו והתפוצצו, והחלק העליון של הפנקייק כבר לא מבריק, בערך 3 דקות. אל תתהפך. התאם את החום לפי הצורך, כך שישבנים של פנקייק הם רק מתחילים חום כאשר צמרות יבשים. מערבבים את הבלילה במשך 10 שניות בערך לאחר בישול 3 או 4 פנקייק, כדי לשמור על הבלילה רכה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
כדי להפוך את הרוטב, מניחים את החמאה, הדבש, ואת טעם מי הפרחים בקערה בטוחה במיקרוגל, ומיקרוגל על הגדרה גבוהה עד החמאה נמסה והדבש חם, כ 1 1/2 דקות. מערבבים את הרוטב, טפטוף על 1 כף על כל פנקייק חם לשרת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך