תירס בגריל מקסיקני
המתכון תירס בגריל מקסיקני מוכן תוך כ 25 דקות, והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה 203 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. אם יש לך סיד, תירס אוזניים על קלח, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 29%. מתכונים דומים: תירס בגריל מקסיקני, תירס בגריל מקסיקני, ו תירס בגריל מקסיקני.
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה ושמן קל באח.
מערבבים מיונז, מיץ ליים, אבקת אנצ 'ו צ' ילה, ופפריקה מעושנת בקערה; להקציף עד חלקה. להכניס למקרר עד הצורך.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מרתיחים תירס במים המלוחים במשך 5 דקות.
מניחים אוזני תירס על גריל חם ומבשלים עד הגרעינים מתחילים חום caramelize, 2 עד 3 דקות. הפעל את התירס ולהמשיך לבשל, הפיכת האוזניים לאחר 1 עד 2 דקות, עד שהם השחמה עם כתמים חרוך מעט, caramelized.
בנדיבות מברשת תירס עם חמאה מומסת ומיונז אנצ ' ו ליים עד גרעינים מצופים.
מפזרים אוזניים עם גבינת Cotija ומלח.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב עמק וילאמט rosé אשכול שלם של פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.