קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מטבחיםאמריקאי
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

תירס בגריל על קלח עם חמאת מנגל

תירס בגריל על קלח עם חמאת מנגל
תירס בגריל על קלח עם חמאת מנגל עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 541 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 44 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו אבקת אנצ'ו צ' ילה, שמן canolan, זרעי כמון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. נסו עוף בגריל איטלקי ברביקיו, תירס בגריל על קלח עם חמאת מנגל, ו תירס בגריל עם חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת סאוט בינונית על חום גבוה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
3
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
4
מוסיפים את אבקת אנצ ' ו, פפריקה, כמון וקיין ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
פפריקהפפריקה
כמוןכמון
5
מוסיפים 1/2 כוס מים ומבשלים עד שהתערובת מתעבה והמים מפחיתים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
6
בואו להתקרר מעט.
7
מניחים את החמאה במעבד מזון, מוסיפים את תערובת התבלינים ורוטב ווסטרשייר ומעבדים עד לקבלת חלקה. מתבלים במלח ופלפל, מגרדים את התערובת לקערה קטנה, מכסים ומקררים לפחות 30 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג. להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה ולהפיץ את החמאה על התירס בזמן חם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
8
מחממים את הגריל עד בינוני.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
9
משוך את הקליפות החיצוניות למטה האוזן לבסיס. הסר את המשי מכל אוזן של תירס ביד. מקפלים קליפות בחזרה למקום ולקשור את הקצוות יחד עם חוט המטבח.
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלחתירס על קלח
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
10
מניחים את האוזניים של תירס בקערה גדולה של מים קרים עם 1 כף מלח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלחתירס על קלח
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
הסר תירס מהמים ולנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
מיםמים
תירסתירס
12
מניחים את התירס על הגריל, לסגור את המכסה ואת הגריל במשך 15 עד 20 דקות, הופך כל 5 דקות, או עד גרעינים מכרז כאשר פירסינג עם סכין קילוף.
מרכיבים שתצטרך
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
סכיןסכין
13
הסר את הקליפות ולאכול על קלח או להסיר את הגרעינים.
14
כיצד להסיר גרעינים תירס מ cob: כדי להסיר גרעינים של גושים או תירס מבושל, לעמוד זקוף על קצה הגבעול שלה במחבת גדולה, מחזיק קצה עם אצבעות.
מרכיבים שתצטרך
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
חותכים את הצדדים של קלח עם סכין חיתוך חדה, שחרור גרעינים מבלי לחתוך לתוך קלח. הפעל קצה משעמם של סכין במורד קלח לשחרר כל תירס ונוזל הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין