תירס כבוש ופלפלים
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? תירס כבוש ופלפלים יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 449 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. לכו לחנות ותביאו חומץ תפוחים, פלפלים חלפיניו, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פלפלים כבושים, פלפלים כבושים, ו פלפלים כבושים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החומץ, הסוכר, זרעי חרדל, 2 כפיות מלח ועלי המפרץ בסיר בינוני. להביא רתיחה מעל חום בינוני; לבשל, ערבוב כדי לפזר את הסוכר, על 5 דקות.
הסר מהחום ולתת מגניב לחלוטין.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
חותכים את תשבץ התירס לחתיכות 1 ל-2 אינץ ' עם סכין משונן.
מוסיפים למים הרותחים ומבשלים עד למכרז פריך, כ 5 דקות; מעבירים למסננת באמצעות כף מחוררת ולשטוף מתחת למים קרים עד לקרר.
מוסיף את פלפל וסלרי למים רותחים ומבשלים 2 דקות; לנקז ולשטוף מתחת למים קרים עד מגניב.
לארוז את הירקות jalapenos לתוך צנצנת 1 ליטר, ואז לשפוך את המלח. מכסים ומקררים בין לילה או עד 1 שבוע.