תירס מוקרם חריף וגבינתי
תירס מוקרם חריף וגבינתי הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו עם 10 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -5 גרם חלבון , 15 גרם שומן ובסך הכל 240 קלוריות . תמורת 89 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד הכי טוב בתור תוספת, והוא נעשה תוך 45 דקות בערך. אם יש לכם חמאה, תירס גרעיני, גבינת שמנת וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון של 16% , המנה הזו גרועה למדי. תירס מוקרם גבינתי , תבשיל תירס מוקרם גבינתי ותירס מוקרם גבינתי עם כוסברה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מערבבים גבינת שמנת, חלב, חמאה ומלח שום יחד בסיר על אש נמוכה. מבשלים תוך ערבוב תכוף עד שהגבינה נמסה לחלוטין והרוטב חלק, כ-5 דקות. מערבבים תירס, צ'ילי ירוק ופלפל ג'לפנו לתוך הרוטב.
יוצקים את תערובת התירס לתבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.