תירס, עוף ובשר בקר מוקרמים
תירס, עוף ובשר בקר עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 750 קלוריות, 47 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, בקר טחון, צימוקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו ביצת אפוי + אספרגוס מוקרמים, מוקרמים שקדים-אגסים, ו מוקרמים בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
על תבנית אפייה גדולה, מתבלים את העוף במלח ופלפל. צולים על המדף העליון של התנור במשך 25 דקות, עד שהעור מוזהב ופריך והבשר מבושל דרכו.
מעבירים את העוף למגש. הגדל את טמפרטורת התנור ל-45
בינתיים, במחבת בינונית, מחממים את השמן.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים את הבשר, השום, הכמון והפפריקה ומבשלים, שוברים את הבשר עם כף עץ, עד שלא נשאר ורוד, כ 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
במעבד מזון, מחית את התירס עם בזיליקום. לגרד את מחית לתוך סיר גדול ומבשלים על חום גבוה, ערבוב, עד מעובה, על 4 דקות. מתבלים את המחית במלח.
מורחים את תערובת בשר טחון בארבע מנות gratin 12-אונקיה. מניחים את העוף והביצים על הבשר ומפזרים את הזיתים והצימוקים.
מורחים שכבה עבה 1 אינץ ' של מחית תירס על גבי כל מנה.
אופים את הכריכים על המדף העליון של התנור למשך 10 דקות, עד שהם מבעבעים ומחוממים.