תירס עם עשבי תיבול טריים
תירס עם עשבי תיבול טריים נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 185 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו כוסברה, מלח, נענע ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט פסטה עם אספרגוס, תירס תינוק, ועשבי תיבול טריים, קפליני עם ריקוטה טרייה, שום קלוי, תירס ועשבי תיבול, ו מרק תירס בסוף הקיץ עם עשבי תיבול טריים ... מהמפטונס (מתכונים דומים).
הוראות
מקלף את התירס ולשפשף את המשי עם מגבת לחות קלות. להחזיק אוזן אחת זקוף בכל פעם, לחתוך את הגרעינים בסרטים ולשים אותם בקערה. להפריד את הגרעינים על ידי שפשוף אותם עם האצבעות שלך.
יוצקים את השמן לתוך גדול, רצוי nonstick, מחבת lidded או ווק ולהגדיר על חום בינוני גבוה. כאשר השמן חם, לשים את זרעי חרדל זרעי כמון. ברגע זרעי החרדל מתחילים פופ, עניין של שניות, לשים את זרעי kalonji. מערבבים פעם אחת, ואז מוסיפים את הג ' ינג 'ר ואת הצ' ילי. מערבבים במשך 30 שניות, לשים את התירס, כוסברה, מנטה, בצל ירוק, שמיר, ולזרוק היטב לערבב.
מוסיפים 4 כפות מים, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור. לזרוק שוב לערבב לכסות. כאשר קיטור מתחיל לברוח מתחת למכסה, להפחית את החום נמוך לבשל במשך 2 עד 3 דקות. לזרוק שוב וטעם לאיזון של תבלינים, מה שהופך את כל ההתאמות שאתה חושב לנכון. אם אתה רוצה, מערבבים בחמאה רק לפני ההגשה.