קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

תירס פירה תפוחי אדמה

תירס פירה תפוחי אדמה
צריך תוספת צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו? פירה תירס יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 37 גרם שומן, ובסך הכל 471 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 371 אדם עשה את המתכון הזה היה עושה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם יש לכם מלח, בצל, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תירס פירה תפוחי אדמה, תירס פירה תפוחי אדמה, ו פירה עם תירס וגבינה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול, מכסים במים קרים ומתבלים במלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עד שהם רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מסננים היטב ואז מצננים מעט. מחזירים את תפוחי האדמה לסיר ובעזרת מועך מועכים את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
בינתיים ממיסים את החמאה במחבת בינונית וכבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד שקיפות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את השום והתירס ומקפיצים כ -5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
7
מוסיפים את השמנת ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
8
מוסיפים את התירס המוקפץ לפירה ומערבבים לאיחוד עד שהנוזל נספג במלואו. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
9
מגישים מיד.