קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תירס קרמל עם שקדים מעושנים ופלר דה סאל

תירס קרמל עם שקדים מעושנים ופלר דה סאל
תירס קרמל עם שקדים מעושנים ופלר דה Sel נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 10 מנות. מתאבן זה יש 546 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פלר דה סאל, סודה לשתיה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: תירס קרמל סוכר חום עם Fleur De Sel, תירס קרמל סוכר חום עם Fleur De Sel, ו קוקו-קרמל תירס עם שקדים ואוכמניות.

הוראות

1
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף או רדיד אלומיניום וגריז בנדיבות עם תרסיס שמן צמחי nonstick. בנדיבות לרסס קערה גדולה וכל אבל החלק הידית של כף גדולה או מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בסיר עמוק גדול עם מכסה, לשלב את גרעיני פופקורן, שמן, ומלח ומערבבים כדי לצפות את הגרעינים בשמן.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני פופקורןגרעיני פופקורן
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מניחים את הסיר על חום גבוה בינוני, מכסים במכסה, ומבשלים, מנערים את הסיר לעתים קרובות כדי להפיץ מחדש את הגרעינים, עד שכל הגרעינים צצו, 6 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מעבירים את הפופקורן לקערה הגדולה שמוכנה, ומשליכים את הגרעינים שלא נקטפו. לעשות קדימה: פופקורן יכול להיות צץ מראש ומאוחסן, במיכל אטום בטמפרטורת החדר, עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
בסיר עמוק גדול מעל חום גבוה בינוני, לשלב את סירופ תירס, סוכר, ו 1/4 כוס מים ומערבבים לשלב. לבשל, ללא הפרעה, עד התערובת מפתחת צבע ענבר בהיר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
הסר את הסיר מהחום, להוסיף את סודה לשתיה וחמאה, ומערבבים ברציפות כדי להמיס את החמאה ולשלב את החומרים, כ -20 שניות. (התערובת תהיה חמה מאוד יהיה קצף עד בנקודה זו-ערבוב מתמשך יעזור subside קצף.) עובד במהירות, לשפוך את הקרמל על פופקורן ולהוסיף את השקדים, ולאחר מכן להשתמש בכפית מוכנה או מרית גומי כדי לערבב הכל יחד, מנסה באופן שווה מעיל פופקורן ואגוזים בקרמל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
העברת גיליון אפייה מוכן, להפיץ את תירס הקרמל ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות חתיכות ריס, מחולקות1-1/4 כוסות חתיכות ריס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
מפזרים פלר דה sel ולתת מגניב להקשיח במשך כ 20 דקות. לשבור את התירס קרמל לתוך חתיכות קטנות, בגודל ביס לשרת. לעשות קדימה: תירס קרמל יכול להיות מוכן מראש ומאוחסן, במיכל אטום בטמפרטורת החדר, עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות חתיכות ריס, מחולקות1-1/4 כוסות חתיכות ריס, מחולקות
Fleur De SelFleur De Sel
1
בעת ביצוע הקרמל, פעם הסוכר מתחיל caramelize אתה יכול לסובב את המחבת כדי להפיץ באופן שווה את הצבע, אבל להימנע ערבוב, אשר יגרום הסוכר להתגבש ולהקשיח.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי