תמנון בגריל עם שעועית ג'יגנטה ואורגנו
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 173 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא חומץ יין, אורגנו, עלה דפנה טורקי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. נסו תמנון בגריל עם כרוב, עגבניות ושעועית, שעועית ג'יגנטה, ו Chard קשת בגריל עם שעועית Fava ו אורגנו (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים תמנון עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
חום 2 כפות שמן בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים תמנון לסיר ומבשלים שנחשפו עד שתמנון משחרר את הנוזל שלו ואת רוב הנוזל בסיר מתאדה, והופכים מדי פעם עם מלקחיים, 20 עד 25 דקות.
מוסיפים יין, בצל, שום, מקל קינמון ועלה דפנה לסיר; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד התמנון הוא מאוד רך כאשר פירסידעם מזלג, על 2 שעות. באמצעות מלקחיים, להעביר תמנון גיליון אפייה rimmed מגניב. אם תרצה, לשפשף את העור החיצוני של תמנון ולהשליך. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
חתוך זרועות תמנון לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מניחים על מגש ומברשת עם 2 כפות שמן; מפזרים מלח ופלפל. פרוסות תמנון גריל עד מחומם דרך, כ 2 דקות לכל צד.
להעביר לקערה ולהוסיף הנותרים 2 כפות שמן זית, חומץ יין אדום, אורגנו; לזרוק מעיל.
מניחים שעועית ג ' יגנטה בקערה רדודה גדולה. למעלה עם תערובת תמנון ומגישים.