תמנון צלוי עם סלרי וסלט שעועית קנליני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 583 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. אם יש לך גזר, שמן זית, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-25 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו סלט שעועית קנליני, צדפות בגריל ותמנון, סלט תפוחי אדמה ורוטב תרד, ו שעועית קנליני וסלט טונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את התמנון: מעיל סיר גדול עם שמן זית לזרוק את השום, גזר, סלרי ובצל. מתבלים במלח ופלפל אדום מרוסק ומביאים את המחבת לחום בינוני-גבוה. מבשלים את הירקות עד שהם רכים וארומטיים, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תמנון
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את החומץ וממלאים את המחבת במים. מתבלים במלח, זורקים פנימה את עלי המפרץ ומביאים את המים לרתיחה. להפחית לרתיחה ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הוסף את התינוק תמנון ומבשל במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תמנון
4
הסר מן הנוזל ולתת מגניב. (חלק זה יכול sooooooo לעשות קדימה.)
5
כדי להכין את הסלט: מעיל מחבת טחון ישר צדדי גדול עם שמן זית, לזרוק את הבצל, מתבלים במלח ופלפל אדום מרוסק. מביאים את המחבת לחום בינוני ומבשלים את הבצלים עד שהם מתחילים להתרכך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את השום ומבשלים 1 עד 2 דקות. לזרוק את השעועית, ציר עוף וסלרי ומבשלים עד המניה הצטמצמה על ידי קצת יותר מחצי. כבה את החום ושמור את תערובת השעועית.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
7
תחמם את הגריל.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
8
חותכים את הראשים של התמנון וחותכים את הרגליים לחלקים של 2 רגליים. שמן את הרגליים ומניחים אותם על הגריל כדי להטעין מעט ולחמם את התמנון.
מרכיבים שתצטרך
תמנון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
9
בקערה גדולה, לזרוק את ארוגולה ועלי סלרי עם מיץ לימון ושמן זית ומתבלים במלח. מחלקים בין 4 צלחות הגשה כף חלק תערובת שעועית חמה על ארוגולה. סדר את הרגליים בין הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חזה עוף רוטיסרי
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
טפטוף עם שמן גמר שמן גדול ושמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
11
מסננים את השעועית מן המים השרייה ומניחים בסיר בינוני. לזרוק את שיני השום, עלה דפנה, גזר, סלרי, טימין ובצל.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
12
מוסיף מים למחבת עד שהוא מכסה את השעועית על ידי כ 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
שים את המחבת על חום גבוה ולהביא את המים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים עד השעועית הם רכים מאוד ומכרז, 35 עד 40 דקות. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מתבלים את המים בנדיבות עם מלח ולתת לשבת במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
15
מסננים את השעועית מנוזל הבישול ומסירים את הירקות, המפרץ, הקורנית והנפט.