תנור אפוי בתנור דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 6 מנות עם 321 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו פטריות, חמאה, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 76 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 73%, שהוא מוצק. נסו תנור אפוי בתנור, דג אפוי, ו דג אפוי עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
במחבת גדולה הקפיצו בצל וסלרי בחמאה למשך 3 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
להוסיף פטריות; לטגן 1 דקה יותר או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
3
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את פירורי הלחם, המלח, הפלפל, הטרגון והרוזמרין אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
צווארי עוף
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מניחים את הפילטים בתוך 11 אינץ ' משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
מפזרים מיץ לימון. כף את תערובת פירורי הלחם על פילה; למעלה עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רכז לימונדה מופשר, מחולק
6
אופים, ללא כיסוי, ב-375 ניתנים לזיהוי למשך 25-30 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
האדוק עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרונר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. מרתפי הדרקון סטא. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
מרתפי דרגונט סטא. ריטה הילס פינו נואר
2016 היה עוד אחד בשורה של בצירים נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד ניצן מוקדם, ו (בניגוד לשנת 2015) מזג אוויר מושלם במהלך הסט, מה שמאפשר יבול חזק ומאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי וההבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לא עונתי האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, מכיוון שהענבים הצליחו להשלים את ההבשלה לאט, ללא דוקרני חום, והענבים שמרו על חומציות מצוינת. במהלך סדרה של בקרים קרירים, בחרנו כל בלוק בבשלות ואיזון כמעט מושלמים. נראה כי היינות בעלי אופי פרי נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.