קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות12
מגזין

תנין מוקפץ עם ג'ינג'ר ובצל אביב

תנין מוקפץ עם ג'ינג'ר ובצל אביב
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, רוטב צדפות, שום או, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו תנין מוקפץ עם רוטב שעועית שחורה חריף, שרימפס תאילנדי prawn, ג'ינג'ר & באביב בצל מוקפץ, ו מערבבים ומטגנים פרוס חזיר עם ג'ינג'ר צעיר ובצל באביב-בהשתתפות בקבוצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד בשר תנין וסודה לשתייה כדי לרכך את הבשר. השאירו בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות ולאחר מכן לשטוף ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
בשר תניןבשר תנין
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2
לנקז ולטפוח בשר יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק