תענוגות הטופי של קריסטה
גשו לסופר וקנו פצפוצי שוקולד, חלב מרוכז, חטיפי שוקולד, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכונים דומים: תענוגות טופי שוקולד, ממש חטא! פודינג טופי דביק עם רוטב פקאן טופי, ו פודינג טופי דביק עם רוטב טופי פורט.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). תרסיס 9x13 אינץ תבנית אפייה עם תרסיס nonstick. מערבבים יחד חטיפים פצפוצי שוקולד וחמאה מומסת; לחץ באופן שווה לתוך החלק התחתון של המחבת.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 5 דקות.
הסר מהתנור; שכבה של חתיכות אפייה טופי, ריסוק ממתקים טופי, שבבי שוקולד, ופקאנים קצוצים באופן שווה על הקרום.
יוצקים את החלב המרוכז הממותק באופן שווה על השכבות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שנקבע, כ -20 דקות. מגניב לילה לפני חיתוך.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא בריון היל כרמים ריזלינג יבש. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
כרמי בולי היל ריזלינג יבשים