קושימומחה
מוכן ב11 שעות, 5 דק.
מנות16
ציון בריאות70
מגזין

תערובת בלאדי מרי של ריפלי לשימורים

תערובת בלאדי מרי של ריפלי לשימורים
מיקס בלאדי מרי של ריפלי לקנינג עשוי להיות מה שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 157 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו זרעי סלרי, עלי דפנה, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות ו-5 דקות. . נסו הכי טוב בלאדי מרי ולעשות בר בלאדי מרי משלך, בלאדי מריה-ספרדית בלאדי מרי, ו מרי מבושל: באר בלאדי מרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטחון פלפלים דה arbol צ ' ילה לאבקה עם מרגמה ועלי.
מרכיבים שתצטרך
Arbol צ ' ילהArbol צ ' ילה
פלפליםפלפלים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2
תהליך עגבניות, בצל, פלפלים ירוקים, גזר, פלפל חלפיניו, ושום במעבד מזון, עובד בקבוצות, עד ירקות קצוצים דק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
ירקירק
עגבנייהעגבנייה
גזרגזר
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מעבירים ירקות לסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מערבבים רוטב עגבניות, חומץ, חזרת, הקרקע צ ' ילה דה ארבול פלפלים, מלח כשר, רוטב ווסטרשייר, פלפל שחור, עלי מפרץ, זרעי סלרי, תיבול פירות ים, ורוטב פלפל חריף לירקות. מביאים את התערובת לרתיחה, מפחיתים את החום, ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -30 דקות, ערבוב קבוע.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
תיבול פירות יםתיבול פירות ים
רוטב חריףרוטב חריף
Arbol צ ' ילהArbol צ ' ילה
פלפל שחורפלפל שחור
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
זרעי סלריזרעי סלרי
חזרתחזרת
מלח כשרמלח כשר
עלי דפנהעלי דפנה
ירקירק
פלפליםפלפלים
חומץחומץ
5
הסר עלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
6
לעבד את התערובת דרך מסחטת ירקות, עובד בקבוצות במידת הצורך. מסננים עיסת עודף מן המיץ אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
מסחטהמסחטה
7
יוצקים מיץ לתוך סיר גדול, להגדיר על חום בינוני, וחום עד מיץ הוא כמעט רותח. מערבבים במיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
לעקר צנצנות ועפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את תערובת בלאדי מרי לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
מרכיבים שתצטרך
בלאדי מריבלאדי מרי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מריתמרית
סכיןסכין
9
מניחים מתלה בתחתית סיר גדול או קומקום שימורים ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה וצנצנות נמוכות יותר לתוך המים הרותחים באמצעות מחזיק. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
10
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך להביא את מפלס המים לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מתגלגלת, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
11
הסר את הצנצנות מן הסיר ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). לאחסן באזור קריר, כהה.
ציוד שתשתמש בו
סירסיר