תערובת חטיפים של פוריקקה
תערובת חטיפי פוריקקה יכולה להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 216 קלוריות. מתכון זה משמש 20. זה עובד הכי טוב כמו מרינדה, והוא נעשה בסביבות 1 שעה ו 45 דקות. 8 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם אג'י נורי פוריקייק, סירופ תירס, שמן תירס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 51%. תערובת חטיפים, תערובת חטיפים של מ&מ, ו תערובת חטיפים בדרכים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל 225 מעלות צלזיוס (110 מעלות צלזיוס).
ממיסים את החמאה והסוכר יחד במחבת רוטב קטנה על אש נמוכה.
מסירים מהאש ואז מערבבים פנימה את שמן התירס וסירופ התירס.
מניחים את הדגנים על תבנית גדולה.
יוצקים את תערובת החמאה על הדגנים, ואז מפזרים את הפוריקייק תוך כדי זריקת הדגנים לציפוי.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהדגנים יבשים, תוך ערבוב כל 15 דקות כדי למנוע מהדגנים להשחים מהר מדי. מניחים להתקרר ואז מאחסנים בכלי אטום.