תערובת מרק פסטה פאגיולי עשויה להיות בדיוק המתכון הים תיכוני שאתה מחפש. מתאים ל-14 ומחירו 99 סנט למנה מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-17 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 276 קלוריות. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך כשעתיים ו-5 דקות. אם יש לך עלה דפנה, שעועית כליה, אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה יהיה להיט באירוע הסתיו שלך. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 70%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו Pastan E Fagioli Mix, Pastan e Fagioli ל-30 דקות מרק (Pastan e Fagioli), ומרק פסטן ושעועית ל-30 דקות (Pastan e Fagioli).
הוראות
1
מניחים פסטה בשקית ניילון קטנה הניתנת לסגירה חוזרת; מקום ב-1-Qt. צנצנת זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
שכבה עם שעועית.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
3
מניחים תבלינים בשקית ניילון אחרת; מניחים בצנצנת. מכסים ומאחסנים במקום קריר יבש עד 3 חודשים.