תערובת פירות ים שמנת עם פסטה
תערובת פירות ים שמנת עם פסטאן היא ללא חלב ופסקאטריאן ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למנה העיקרית הזו יש 702 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. 12 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מכלמתכונים דורש חתכים ברוקולי, שום, ספגטי, צדפות ים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 89%, המנה הזו מצוינת. מתכונים דומים: פסטה פירות ים שמנת, פסטה פירות ים שמנת פומודורו, ו פסטה פירות ים שום שמנת.
הוראות
מחממים את השמן במחבת בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית.
מוסיפים את הברוקולי, הסלרי, הבצל, הפטריות והשום ומבשלים 3 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
מערבבים את הצדפות והשרימפס במחבת ומבשלים 3 דקות. מערבבים פנימה את המרק, הפטרוזיליה והפלפל השחור ומחממים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה. מבשלים 5 דקות או עד שהצדפות מבושלות.
מגישים את תערובת פירות הים מעל הספגטי.