תערובת צ'יפס בטטה
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לך חמאה, מלח, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תערובת צ'יפס בטטה, צ'יפס בטטה, ו צ'יפס בטטה.
הוראות
גיליון עוגיות קו עם נייר שעווה. בקערה גדולה למיקרוגל, מערבבים דגנים וצ ' יפס בטטה.
בכוס מדידה למיקרוגל 2 כוסות, חמאת מיקרוגל, סוכר חום, סירופ תירס ומלח 1/2 כפית שנחשפו על 1 דקה 30 שניות גבוהות. מערבבים; מיקרוגל על גבוה על 45 שניות או עד מבעבע.
יוצקים על תערובת דגנים; מערבבים עד מצופה לחלוטין.
מיקרוגל נחשף על 3 עד 4 דקות גבוהות, תוך ערבוב אחרי כל דקה.
בואו להתקרר על 5 דקות או עד ציפוי מתקשה, ערבוב לאחר 2 דקות הראשונות. מערבבים מרשמלו; מפזרים 1/2 הנותרים מלח כפית.