אם יש לכם מחית דלעת חמאה, גזר, מיץ תפוזים עיסתי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד הכי טוב כמו הר ד ' אובר, והוא נעשה בערך 25 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 30%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תפוז אתה שמח שהכנת את העוף הצלוי הזה?, צלעות דביקות פונפינו עם לא אתה שמח שלא אמרתי קטשופ בננה כתום, ו שתי עוגיות חג {שמח לתת}.
מוסיפים 1 כף שמן זית כתית מעולה ו 1 כף חמאה. כשהחמאה נמסה מוסיפים את הבצל והגזר ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מתפיחים במיץ התפוזים ומבשלים במשך 1 עד 2 דקות, מגרדים את תחתית הסיר בכף עץ.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מעבירים את התערובת למעבד מזון או לבלנדר. מחית את התערובת עד לקבלת תערובת חלקה, ואז מחזירים לסיר על אש בינונית. לתערובת מוסיפים את מחית דלעת החמאה הקפואה ואת מרק העוף ומערבבים לאיחוד. התאם את התיבול. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומניחים להתבשל במשך 10 דקות. מגררים מעט אגוז מוסקט טרי ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. דיווה ויוה מוסקטו קולדה עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
יין מוסקטו מתוק חדור בטעם קוקוס ואננס טבעי. צבע כתום בהיר. פירותי, אופייני לקוקוס ואננס עם רמזים קלים למוסקטו. מצוין כמו אפריטיף או ערבוב עם קוקטיילים.