מלית נקניקיות ועשבי תיבול
ניתן להכין את המתכון למילוי נקניקיות ועשבי תיבול בתוך כשעה ו-22 דקות . בתוספת זו יש 528 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -24 גרם שומן למנה. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.32 דולר למנה. 155 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה יהיה להיט באירוע חג ההודיה שלך. אם יש לכם חמאה, קוביות לחם, מלח כשר וחופן מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 61% . מתכונים דומים: מלית נקניקים ועשבי תיבול , מלית נקניקיות ועשבי תיבול , ומלית נקניקיות ועשבי תיבול .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-300 מעלות F.
מניחים את קוביות הלחם בשכבה אחת על תבנית ואופים במשך 7 דקות. מעלים את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F.
מוציאים את קוביות הלחם לקערה גדולה מאוד.
בינתיים ממיסים את החמאה במחבת גדולה ומוסיפים את הבצל, הסלרי, התפוחים, הפטרוזיליה, המלח והפלפל.
מטגנים על אש בינונית במשך 10 דקות, עד שהירקות מתרככים.
באותה מחבת מבשלים את הנקניק על אש בינונית כ-10 דקות, עד להשחמה ומבושלת, תוך כדי הבישול מפרקים את הנקניק במזלג.
מוסיפים ללחם קוביות וירקות.
מוסיפים לתערובת את ציר העוף והחמוציות, מערבבים היטב ויוצקים לתבנית אפייה בגודל 9 על 12 אינץ'.
אופים 30 דקות, עד להשחמה מלמעלה וחם באמצע.