תפוזים, בצל אדום בקרמל ותרד עם ויניגרט בלסמי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תפוזים, בצל אדום בקרמל ותרד תינוק בבלסמי Vi, סלט תרד נבול W / בצל אדום בקרמל בלסמי, ו סינטה צרובה עם בצל אדום בלסמי, גרגיר נחלים ותפוזים (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר מתלה תנור 5-6 אינץ ' מלמעלה מחממים broiler. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
הפוך ויניגרט על ידי שילוב של שמן זית, חומץ בלסמי, קינמון, אגוז מוסקט ומלח בקערה קטנה.
לטבול בצל לתוך ויניגרט, להיזהר לשמור על סיבובים שלמים, ולהניח שכבה אחת על תבנית אפייה מוכנה. לצלות עד רך קרמל, 5-10 דקות. שים עליהם עין כדי שלא ישרפו. מניחים בצד או מקררים עד מוכן להרכיב סלט.
לקלף תפוזים עם סכין חדה, להסיר בזהירות את כל הממברנה הלבנה. חותכים לתוך סיבובים על 1/4 אינץ 'עבה, להסיר כל זרעים, ומניחים בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
יוצקים ויניגרט מעל ולתת תפוזים במרינדה במקרר לפחות 15 דקות או עד כמה שעות.
כדי להרכיב סלט, מניחים תרד על מגש גדול או צלחות בודדות. לפזר בצל מקורמל על תרד, ולאחר מכן במקום תפוזים במרינדה על גבי. כפית כל ויניגרט שנותר, לאט לאט, על תפוזים עד סלט הוא לבוש כראוי.