תפוח אדמה לבבי, סלט ביצים ואפטינה
תפוח אדמה לבבי, ביצה & סלט אפטינה נטול גלוטן,, חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני מנה עיקרית. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 326 קלוריות. אם יש לך שמן זית, בצל אביב, חומץ בלסמי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו סלט מקרוני ביצה מתובל, כריך סלט ביצים בריא, ו כריכי תה סלט ביצים אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים את תפוחי האדמה במים מלוחים במשך 15-20 דקות עד למכרז.
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, מרתיחים את הביצים במשך 7 דקות, ולאחר מכן לרענן במים קרים לפני קילוף הפגזים.
מטגנים את הפטריות במשך כמה דקות בהתזה של שמן זית עד למכרז. אני אוהב לתבל את הפטריות שלי עם פלפל שחור כשהם מבשלים. הם באמת סופגים את הטעם.
מסננים את תפוחי האדמה ברגע שהם מבושלים ומכניסים לקערה גדולה עם בצל האביב, עגבניות מיובשות ופטריות.
לטאטא את מרכיבי הרוטב (שמן זית, חומץ, חרדל ופלפל שחור) ומעייל את הסלט בו.
להתפורר אפטינה על הסלט, ולאחר מכן העליון עם חצאים.