תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוח אדמה תפוח גראטן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 400 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אפיית תפוחי אדמה, חלב חמאה, תפוחים סמית סבתאוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוח אדמה מתוק ותפוח מוקרם, תפוח אדמה מתוק ותפוח מוקרם, ו תפוח אדמה מתוק-תפוח מוקרם.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 F. מעיל 3 1/2 ליטר תבשיל עם ספריי בישול. בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, חלב חמאה, טימין, מלח ופלפל; להפריש. מסדרים שכבה של תפוחי אדמה חופפים מעט בתבשיל. מכסים בשכבת תפוחים ומפזרים שליש מכל גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2
יוצקים שליש מתערובת הביצה על גבי. הפוך 2 שכבות יותר. (יכול להיות מורכב עד 6 שעות קדימה.)
מרכיבים שתצטרך
3
אופים, מכוסה, 1 שעה, 15 דקות.
4
הסר כיסוי ואופה עוד 15 דקות או עד תפוחי האדמה במכרז.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר מהתנור.
6
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
7
הערה: להרכיב 3 תבשילים לשרת לשים אחד בתנור כל 45 דקות, כך שתמיד יש gratin טרי על המזנון.