קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

תפוח אפוי מתובל עם אגוזי מלך

תפוח אפוי מתובל עם אגוזי מלך
תפוח אפוי מתובל עם אגוזי מלך עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 364 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. אם יש לך תפוחים, חמאה, קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: תפוחים אפויים מתובלים עם אגוזי מלך, עוגת תפוחים מתובלת באגוזים, ו תפוח צ'אי-שיבולת שועל אפויה מתובלת.

הוראות

1
מחממים התנור ל 177° (145C). בזהירות לחתוך 1 ב (2.5 ס " מ) פרוסה מהחלק העליון של כל תפוח. לשפשף משטחים לחתוך של התפוחים עם לימון כמו שאתה עובד. באמצעות corer תפוח או סכין קטנה, חדה, להסיר את הליבה מכל תפוח, משאיר את התחתון (3mm) ללא פגע.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
לימוןלימון
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
תפוח קוררתפוח קורר
סכיןסכין
תנורתנור
2
שים את האגוזים, חמאה, צימוקים, סוכר חום, וקינמון לתוך מעבד מזון ודופק כמה פעמים. התערובת צריכה להיות גסה, לא מטוהרת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
צימוקיםצימוקים
אגוזי מלךאגוזי מלך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
ממלאים כל חלל תפוח בתערובת אגוז ולהחליף את צמרות. מסדרים את התפוחים זקוף בצלחת רדודה, אטומה, ואז לשפוך על מים (1 ס " מ).
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
אגוזי מלךאגוזי מלך
מיםמים
4
אופים במשך 30 דקות או עד הבשר רך כאשר פירסינג עם נקודת סכין. כאשר מקורר מעט, להסיר בזהירות את התפוחים מתבנית האפייה, להעביר אותם צלחות הגשה, ולהגיש חם.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
סכיןסכין
5
מאמר var
6
Type_27_data = {};
7
מאמר
8
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;