תפוח אפוי מתובל עם אגוזי מלך
תפוח אפוי מתובל עם אגוזי מלך עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 364 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. אם יש לך תפוחים, חמאה, קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: תפוחים אפויים מתובלים עם אגוזי מלך, עוגת תפוחים מתובלת באגוזים, ו תפוח צ'אי-שיבולת שועל אפויה מתובלת.
הוראות
מחממים התנור ל 177° (145C). בזהירות לחתוך 1 ב (2.5 ס " מ) פרוסה מהחלק העליון של כל תפוח. לשפשף משטחים לחתוך של התפוחים עם לימון כמו שאתה עובד. באמצעות corer תפוח או סכין קטנה, חדה, להסיר את הליבה מכל תפוח, משאיר את התחתון (3mm) ללא פגע.
שים את האגוזים, חמאה, צימוקים, סוכר חום, וקינמון לתוך מעבד מזון ודופק כמה פעמים. התערובת צריכה להיות גסה, לא מטוהרת.
ממלאים כל חלל תפוח בתערובת אגוז ולהחליף את צמרות. מסדרים את התפוחים זקוף בצלחת רדודה, אטומה, ואז לשפוך על מים (1 ס " מ).
אופים במשך 30 דקות או עד הבשר רך כאשר פירסינג עם נקודת סכין. כאשר מקורר מעט, להסיר בזהירות את התפוחים מתבנית האפייה, להעביר אותם צלחות הגשה, ולהגיש חם.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;