תפוח-זיגוג בשר חזיר חלציים צלי עם תפוח-בשר חזיר מלית
חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך קורנית, מלח, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם תאנה & תפוח מלית, בשר חזיר עם מילוי תפוח חמוציות, ו ירך חזיר בזיגוג תפוחים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
כדי להכין את המילוי, לארגן קוביות לחם בשכבה אחת על מחבת ג ' לי רול.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
אופים ב 400 במשך 6 דקות או עד קלוי; להפריש. ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
להוסיף בשר חזיר; לטגן 4 דקות או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
5
מוסיפים בצל ו-5 המרכיבים הבאים( בצל דרך שום); מבשלים מעל חום בינוני גבוה 5 דקות או עד למכרז.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
תערובת ג ' לי מברשת על צלי. כף מלית על מחבת broiler סביב חזיר. מכסים בנייר כסף, ואופים ב 400 במשך 15 דקות; לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות או עד מדחום מגיע 155, חזיר צוף מדי פעם עם תערובת ג ' לי. לכסות ולתת לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.