תפוח חמוציות ממולא חזיר צלוי
תפוח חמוציות ממולא חזיר צלוי דורש על בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 469 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. 2647 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש מלח ופלפל כשרים, בשר חזיר במרכז לחתוך צלי, פלפל קאיין, ושאלות. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: צלי כתר ממולא חמוציות של חזיר, צלי חזיר ממולא אגס וחמוציות, ו צלי חזיר ממולא תפוחים.
הוראות
צונן את הצלי כדי להקל על החתך: לפני שמתחילים על חזיר, לשים את צלי חזיר במקפיא במשך 30 דקות כדי להקל על לחתוך. בעוד החזיר הוא מצמרר, אתה יכול לעשות את המילוי.
הפוך את המילוי ואת זיגוג: להביא את כל חומרי המילוי כדי להתבשל בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים עד שהתפוחים רכים מאוד, כ -20 דקות.
מסננים דרך מסננת בסדר רשת, שמירה על הנוזל. השתמש מרית גומי כדי ללחוץ על תערובת התפוח במסננת כדי לחלץ כמה שיותר נוזל החוצה ככל האפשר.
להחזיר את הנוזל לסיר ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד מופחת 1/2 כוס, על 5 דקות.
הסר מהחום, להפריש ולשמור את הנוזל הזה לשימוש כמו זיגוג.
Pulse תערובת תפוח במעבד מזון, על חמש עשרה פולסים 1 שניות. תניח בצד.
תנור עד 177° או להכין את הגריל שלך לחום עקיף.
פרפר צלי: אתה תהיה "פעמיים חמאה flying" צלי החזיר.
הנח את הצלי למטה, צד שמן למעלה. הכנס את הסכין לצלי 1/2 אינץ ' אופקית מתחתית הצלי, לאורך הצד הארוך של הצלי.
לעשות חתך ארוך לאורך החלק התחתון של הצלי, לעצור 1/2 אינץ ' לפני קצה הצלי. אתה עלול למצוא את זה קל יותר להתמודד על ידי מתחיל בפינת הצלי.
פתח את הצלי ולהמשיך לחתוך את החצי העבה של הצלי, שוב שמירה 1/2 אינץ ' מהתחתית. חזור עד הצלי הוא עובי אפילו 1/2 אינץ ' בכל רחבי כאשר הניח.
במידת הצורך, להלום את הצלי לעובי אפילו עם pounder בשר.
מורחים מילוי על צלי להתגלגל בחוזקה: מתבלים את החלק הפנימי של הצלי היטב עם מלח ופלפל.
מורחים את המילוי על הצלי, משאיר גבול 1/2 אינץ מהקצוות.
החל מהצד הקצר של הצלי, מגלגלים אותו בחוזקה. מאובטח עם חוט מטבח במרווחים של 1 אינץ'. מתבלים את החלק החיצוני של הצלי בנדיבות עם מלח ופלפל.
מניחים צלי על מתלה במחבת צלייה, מניחים בתנור, על המדף האמצעי.
מבשלים 45 עד 60 דקות, עד הטמפרטורה הפנימית של הצלי הוא 130 עד 135 מעלות F.
מברשת עם חצי זיגוג ומבשלים 5 דקות יותר.
הסר את הצלי מהתנור או הגריל.
מניחים אותו על קרש חיתוך. אוהלו אותו בנייר כסף כדי לנוח ולשמור על חם במשך 15 דקות לפני חיתוך.
פרוסה: פרוסה לחתיכות ברוחב 1/2 אינץ', הסרת חוט הבישול כמו שאתה חותך את הצלי.