קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

תפוח חמוציות ממולא חזיר צלוי

תפוח חמוציות ממולא חזיר צלוי
תפוח חמוציות ממולא חזיר צלוי דורש על בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 469 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. 2647 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש מלח ופלפל כשרים, בשר חזיר במרכז לחתוך צלי, פלפל קאיין, ושאלות. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: צלי כתר ממולא חמוציות של חזיר, צלי חזיר ממולא אגס וחמוציות, ו צלי חזיר ממולא תפוחים.

הוראות

1
צונן את הצלי כדי להקל על החתך: לפני שמתחילים על חזיר, לשים את צלי חזיר במקפיא במשך 30 דקות כדי להקל על לחתוך. בעוד החזיר הוא מצמרר, אתה יכול לעשות את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
2
הפוך את המילוי ואת זיגוג: להביא את כל חומרי המילוי כדי להתבשל בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים עד שהתפוחים רכים מאוד, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מסננים דרך מסננת בסדר רשת, שמירה על הנוזל. השתמש מרית גומי כדי ללחוץ על תערובת התפוח במסננת כדי לחלץ כמה שיותר נוזל החוצה ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
להחזיר את הנוזל לסיר ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד מופחת 1/2 כוס, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
הסר מהחום, להפריש ולשמור את הנוזל הזה לשימוש כמו זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
6
Pulse תערובת תפוח במעבד מזון, על חמש עשרה פולסים 1 שניות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
7
תנור עד 177° או להכין את הגריל שלך לחום עקיף.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
8
פרפר צלי: אתה תהיה "פעמיים חמאה flying" צלי החזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
9
הנח את הצלי למטה, צד שמן למעלה. הכנס את הסכין לצלי 1/2 אינץ ' אופקית מתחתית הצלי, לאורך הצד הארוך של הצלי.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
לעשות חתך ארוך לאורך החלק התחתון של הצלי, לעצור 1/2 אינץ ' לפני קצה הצלי. אתה עלול למצוא את זה קל יותר להתמודד על ידי מתחיל בפינת הצלי.
11
פתח את הצלי ולהמשיך לחתוך את החצי העבה של הצלי, שוב שמירה 1/2 אינץ ' מהתחתית. חזור עד הצלי הוא עובי אפילו 1/2 אינץ ' בכל רחבי כאשר הניח.
12
במידת הצורך, להלום את הצלי לעובי אפילו עם pounder בשר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
13
מורחים מילוי על צלי להתגלגל בחוזקה: מתבלים את החלק הפנימי של הצלי היטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
14
מורחים את המילוי על הצלי, משאיר גבול 1/2 אינץ מהקצוות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
15
החל מהצד הקצר של הצלי, מגלגלים אותו בחוזקה. מאובטח עם חוט מטבח במרווחים של 1 אינץ'. מתבלים את החלק החיצוני של הצלי בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
16
צלי בתנור: 
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
17
מניחים צלי על מתלה במחבת צלייה, מניחים בתנור, על המדף האמצעי.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
18
מבשלים 45 עד 60 דקות, עד הטמפרטורה הפנימית של הצלי הוא 130 עד 135 מעלות F.
19
מברשת עם חצי זיגוג ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
20
הסר את הצלי מהתנור או הגריל.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
21
מניחים אותו על קרש חיתוך. אוהלו אותו בנייר כסף כדי לנוח ולשמור על חם במשך 15 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
22
פרוסה: פרוסה לחתיכות ברוחב 1/2 אינץ', הסרת חוט הבישול כמו שאתה חותך את הצלי.
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
23
מגישים עם זיגוג שנותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן