תפוח מוזרק חזיר מעושן
תפוח מוזרק חזיר מעושן הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 336 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך לשפשף של נילי תיבול, חומץ תפוחים תפוחים, קת חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ תפוחים תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-10 דקות. נסו חזיר ברביקיו תפוח מעושן איטי, הודו באפלו מוזרק, ו ברזילאי קלוי איטי מוזרק Tri-Tip (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: מזרק שבבי אפלווד ספוג במשך 1 שעה
בקערה גדולה, לטאטא יחד את כל החומרים למרינדה.
שים את החזיר לתוך תבשיל קדרה. למלא מזרק עם המרינדה ולהזריק 3/4 של הדרך לתוך החזיר. להזריק את הבשר בכמה מקומות עם המרינדה.
יוצקים את המרינדה הנותרת על הבשר. מכסים בניילון נצמד ושומרים בקירור למשך 2 עד 12 שעות, כך שטעמים יכולים לחלחל.
מחממים גריל ל 275 מעלות F, באמצעות חום עקיף שבבי ספוג אפלווד.
מסננים את הנוזל העודף מהבשר מתייבשים עם מגבת. מתבלים את החזיר עם התיבול היבש של נילי, לפי הטעם, ומוודאים שמכסים את הצדדים. מסדרים על הגריל עם צד השומן כלפי מעלה. גריל עד הבשר מכרז, על 6 שעות.
מעבירים למגש הגשה ומגישים.