תפוח קרם קרמל
תפוח קרם קרמל עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 493 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם תפוח, חלמונים, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-5 דקות. מתכונים דומים: קרם ברולה תפוח קרמל, היברידי קרמל קרם ברולה תפוח, ו קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קליפת תפוח הליבה.
חותכים לפרוסות דקות; חותכים כל פרוסה במחצית לרוחב. סדר בתחתית של 6 (6-עוז) ungreased פודינג כוסות.
בסיר 2 ליטר כבד, מערבבים 3/4 כוס סוכר ומים. עם מברשת מאפה טבול במים, לשטוף כל סוכר בתוך מחבת. בלי לערבב, לבשל מעל חום בינוני-גבוה 5 עד 6 דקות או עד התערובת מתחילה להפוך ענבר בצבע. בעדינות לסובב פאן כמו תערובת כהה כדי חום זהוב (לצפות בזהירות, כמו תערובת יכול לשרוף בשניות). מיד להסיר מהחום. בזהירות לשפוך על תפוחים בכוסות פודינג.
מניחים כוסות פודינג במחבת 13x9 אינץ'.
בקערה בינונית, להכות ביצים, חלמונים ביצה, 1/2 כוס סוכר ווניל עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד משולב היטב. בהדרגה להכות את הקצפת עד מעורבב. בזהירות לשפוך על תערובת קרמל בכוסות.
מניחים מחבת עם כוסות בתנור; לשפוך מים חמים למחבת עד כמחצית הדרך למעלה הצדדים של כוסות פודינג.
אופים 50 עד 60 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי (תפוחים עשויים לצוף למעלה).
הסר כוסות מים; מקום על מתלה חוט. מגניב 30 דקות. מקררים עד מקורר לחלוטין, על 1 שעה.
כדי unmold, להפעיל סכין דק סביב קצה הפנימי של כל כוס.
מניחים תחתית כוס במים חמים במשך 30 עד 60 שניות כדי לשחרר קרמל. Unmold על צלחות קינוח בודדות. לאחסן במקרר.