תפוח-רום צימוקים פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל תפוח-רום צימוקים פריך. מתאים ל-30 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 132 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר טחון, סוכר חום, רום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו אננס צימוקים פריך, גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek, ו סלט פקאן תפוחים פריך עם ויניגרט תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צימוקים ורום במחבת קטנה על אש נמוכה. מביאים רק לרתיחה. כיסוי; להסיר מהחום.
מחממים תנור ל 191°. חמאה 9-by-13 אינץ ' תבנית אפייה. קו גיליון אפייה עם נייר. הפוך ציפוי: מערבבים שיבולת שועל, קמח, סוכר, קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט ומלח. מערבבים בחמאה עד מתפורר. תוסיף אגוזים, אם תרצה.
בקערה נפרדת, לזרוק תפוחים עם סוכר, קמח ומלח.
מסננים צימוקים; מילואים 1 כף. רום. לזרוק צימוקים עם תערובת תפוחים ורום שמורות.
מורחים תערובת תפוחים בתבנית אפייה.
מפזרים באופן שווה עם ציפוי.
מניחים צלחת אפייה על גיליון ואופים עד מילוי בועות ציפוי הוא חום זהוב, 55 עד 60 דקות.
מגישים חם עם גלידת וניל,אם תרצה.