תפוח-שטרודל חמוציות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שטרודל תפוח-חמוציות. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 37 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם תפוחים, פירורי לחם, אגוזי מלך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: שטרודל תפוח חמוציות, שטרודל תפוח חמוציות, ו תפוח צלוי - שטרודל חמוציות.
הוראות
תנור חום לתנור 191°. גריז 15x10x1-inch תבנית אפייה. בקערה בינונית, לשלב תפוחים, חמוציות, סוכר, אגוזי מלך, קליפת לימון ומיץ לימון; לזרוק מעיל.
פילו גליונות לפרוש; לכסות עם לעטוף פלסטיק או מגבת.
מניחים 1 סדין פילו על חתיכת פלסטיק לעטוף.
מברשת עם חמאה; מפזרים 1 כף פירורי לחם. חזור על שכבות עם שאר פילו גליונות וחמאה, ומפזר 1 כף פירורי לחם על כל סדין אחר. (גיליון פילו העליון צריך להיות מוברש עם חמאה בלבד).
תערובת תפוח כפית מעל מחסנית פילו כדי בתוך 2 אינץ ' של כל קצה; לחץ קלות. מקפלים צדדים קצרים יותר של פילו מעל מילוי. החל עם צד ארוך יותר באמצעות לעטוף פלסטיק, להרים פילו בזהירות לגלגל את ג ' לי רול אופנה.
מקום, צד התפר למטה, במחבת משומנת. לעשות כמה חתכים לרוחב בחלק העליון של הגליל.
מברשת העליון עם כל החמאה שנותרה.
אופים ב 191°. במשך 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב. מגניב לפחות 15 דקות לפני ההגשה. כדי לשרת, לחתוך לפרוסות.