תפוח שיבולת שועל פריך
שיבולת שועל תפוח פריך לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 533 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מ טעם הבית דורש אבקת אפייה, סודה לשתייה, תערובת עוגות וקינמון טחון. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-6236 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. עם כפית ציון 38%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם מיושן שיבולת שועל אגוז תפוח פריך, פשוט שיבולת שועל & פקאן אוכמניות פריך, ו אגס פריך עם ציפוי שטרויזל שיבולת שועל.
הוראות
מניחים תפוחים בכמות משומנת של 2-1 / 2 ליטר. תבנית אפייה רדודה. בקערה קטנה שלבו את הסוכר, הקמח, הקינמון והמלח; מפזרים מעל תפוחים.
מזלפים מים. בקערה גדולה שלבו את תערובת העוגה, שיבולת שועל, חמאה, סוכר חום, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 45-50 דקות או עד שהתפוחים רכים והציפוי חום זהוב.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
פריך עובד ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שרי קרם סולרה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -17 דולר.
![קרם סולרה שרי]()
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.