קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

תפוח, תפוח אדמה ובצל מוקרם

תפוח, תפוח אדמה ובצל מוקרם
תפוח, תפוח אדמה ובצל מוקרם עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו מים, סוכר, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תפוח, תפוח אדמה ובצל מוקרם, מוקרם תפוחי אדמה בצל, ו מוקרם תפוחי אדמה ובצל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°. חמאה 13x9x2 אינץ זכוכית או צלחת אפייה קרמיקה. ממיסים 6 כפות חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים בצל, טימין, ו 2 כפיות מלח; sauté עד בצל הם שקופים, על 10 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה; sauté עד הבצל מכרז ולהתחיל צבע, כ 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הסר מהחום.
4
מוסיפים 6 כפות הנותרים חמאה, 2/3 כוס מים, יין, וסוכר למחבת; מערבבים ומערבבים מחבת לשלב. מביאים לרתיחה. תערובת בצל קרה לפושר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
שלב תפוחי אדמה, תפוחים, הנותרים 2 כפיות מלח, תערובת בצל בקערה גדולה; לזרוק בעדינות כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
העברה לתבנית אפייה מוכנה, מתפשטת באופן שווה. מכסים צלחת עם נייר קלף, ואז מכסים בנייר כסף, צד מבריק למטה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
אופים gratin עד תפוחי אדמה במכרז, על 55 דקות. לחשוף ולאפות עד חום העליון ומיצים בועה עבה, על 20 דקות יותר. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
תן לעמוד חשוף בטמפרטורת החדר. Rewarm, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, ב 300°f תנור במשך 20 דקות.)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
תן gratin לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.
1
מוקרם זה הוא יוצא דופן ללא קרם או גבינה-לתת את הטעמים העונתיים היפים של התוצרת לזרוח דרך.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי