תפוח, תפוח אדמה ובצל מוקרם עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו מים, סוכר, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תפוח, תפוח אדמה ובצל מוקרם, מוקרם תפוחי אדמה בצל, ו מוקרם תפוחי אדמה ובצל.
הוראות
1
מחממים תנור ל 204°. חמאה 13x9x2 אינץ זכוכית או צלחת אפייה קרמיקה. ממיסים 6 כפות חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולד
2
מוסיפים בצל, טימין, ו 2 כפיות מלח; sauté עד בצל הם שקופים, על 10 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה; sauté עד הבצל מכרז ולהתחיל צבע, כ 8 דקות יותר.