תפוח-תפוחים אפויים פריכים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך סיידר תפוחים, אגוזי מלך, קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: תפוחים אפויים עם יוגורט תפוחים וקרמל, תפוחים ממולאים פריך תפוח, ו תפוחים ממולאים פריך תפוח (crockpot).
הוראות
בקערה קטנה לשלב אגוזי מלך, פקאן, סוכר, מלח, קינמון, הל, ושיבולת שועל.
מוסיפים קוביות חמאה וזורקים לשלב.
לקלף את השליש העליון של כל תפוח, באמצעות baller מלון, לגרוף את הגבעול ומספיק הליבה כך הקירות של התפוח הם על 1/2. עבה. היזהר, עם זאת, לא לפרוץ את החלק התחתון של התפוח, או המילוי ידלוף החוצה בעת האפייה. הפוך את החור קצת יותר רחב בחלק העליון.
באמצעות כף קטנה או האצבעות שלך, בנדיבות דברים כל תפוח; מילוי תוספת על גבי.
שים את התפוחים המלאים ב 2 qt. צלחת אפייה.
יוצקים סיידר למחבת סביב התפוחים, מכסים את המנה בנייר כסף, ואופים 45 דקות.
הסר רדיד ואופים, צולה כל 15 דקות, במשך 30 עד 45 דקות נוספות, עד תפוחים הם פירסינג בקלות עם סכין חדה (הם עשויים לפצל קצת בתחתית).
מגישים תפוחים עם רוטב מהמחבת ועם כף גלידה וניל לצד.