קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

תפוח-תפוחים אפויים פריכים

תפוח-תפוחים אפויים פריכים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך סיידר תפוחים, אגוזי מלך, קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: תפוחים אפויים עם יוגורט תפוחים וקרמל, תפוחים ממולאים פריך תפוח, ו תפוחים ממולאים פריך תפוח (crockpot).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
2
בקערה קטנה לשלב אגוזי מלך, פקאן, סוכר, מלח, קינמון, הל, ושיבולת שועל.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים קוביות חמאה וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
4
לקלף את השליש העליון של כל תפוח, באמצעות baller מלון, לגרוף את הגבעול ומספיק הליבה כך הקירות של התפוח הם על 1/2. עבה. היזהר, עם זאת, לא לפרוץ את החלק התחתון של התפוח, או המילוי ידלוף החוצה בעת האפייה. הפוך את החור קצת יותר רחב בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
5
באמצעות כף קטנה או האצבעות שלך, בנדיבות דברים כל תפוח; מילוי תוספת על גבי.
מרכיבים שתצטרך
6
שים את התפוחים המלאים ב 2 qt. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
7
יוצקים סיידר למחבת סביב התפוחים, מכסים את המנה בנייר כסף, ואופים 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
הסר רדיד ואופים, צולה כל 15 דקות, במשך 30 עד 45 דקות נוספות, עד תפוחים הם פירסינג בקלות עם סכין חדה (הם עשויים לפצל קצת בתחתית).
מרכיבים שתצטרך
9
מגישים תפוחים עם רוטב מהמחבת ועם כף גלידה וניל לצד.
מרכיבים שתצטרך