זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך סיידר תפוחים, אגוזי מלך, קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: תפוחים אפויים עם יוגורט תפוחים וקרמל, תפוחים ממולאים פריך תפוח, ו תפוחים ממולאים פריך תפוח (crockpot).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
2
בקערה קטנה לשלב אגוזי מלך, פקאן, סוכר, מלח, קינמון, הל, ושיבולת שועל.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים קוביות חמאה וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
4
לקלף את השליש העליון של כל תפוח, באמצעות baller מלון, לגרוף את הגבעול ומספיק הליבה כך הקירות של התפוח הם על 1/2. עבה. היזהר, עם זאת, לא לפרוץ את החלק התחתון של התפוח, או המילוי ידלוף החוצה בעת האפייה. הפוך את החור קצת יותר רחב בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
5
באמצעות כף קטנה או האצבעות שלך, בנדיבות דברים כל תפוח; מילוי תוספת על גבי.
מרכיבים שתצטרך
6
שים את התפוחים המלאים ב 2 qt. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
7
יוצקים סיידר למחבת סביב התפוחים, מכסים את המנה בנייר כסף, ואופים 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
הסר רדיד ואופים, צולה כל 15 דקות, במשך 30 עד 45 דקות נוספות, עד תפוחים הם פירסינג בקלות עם סכין חדה (הם עשויים לפצל קצת בתחתית).
מרכיבים שתצטרך
9
מגישים תפוחים עם רוטב מהמחבת ועם כף גלידה וניל לצד.