קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

תפוחי אדמה אדומים מרוסקים עם גבינת גורגונזולה

תפוחי אדמה אדומים מרוסקים עם גבינת גורגונזולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה אדומים מרוסקים עם גבינת Gorgonzola. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 205 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, חלב חמאה, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו בשר עגל ורווה עם רוטב גורגונזולה ותפוחי אדמה מרוסקים עם פרושוטו וגבינה, Gorgonzola ניפץ תפוחי אדמה, ו שום קלוי גורגונזולה ניפץ תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר 3 ליטר; מוסיפים מספיק מים (מלוחים אם תרצה) כדי לכסות. מכסים וחום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים על 20 דקות או עד תפוחי אדמה רכים; ניקוז. לנער תפוחי אדמה בסיר על אש נמוכה לייבוש.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים חמאה, חלב חמאה, גבינה, מלח ופלפל לתפוחי אדמה. מחית קלות עם מזלג או גב כף, שמירה על כמה חתיכות גדולות יותר של תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה