תפוחי אדמה אפויים
תפוחי אדמה אפויים נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 145 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תפוחי אדמה, פלפל טחון, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית תקציב מאוד עבור פסחא. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: תפוחי אדמה אפויים, תפוחי אדמה מבושלים, ו ירכיים אפויות פריכות עם תפוחי אדמה מסולסלים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז תבשיל קדרה 2 ליטר.
שכבה תפוחי אדמה ובצל לתוך צלחת התבשיל.
מערבבים מרק, חלב ופלפל בקערה, ואז לשפוך תערובת מרק על תפוחי אדמה ובצל. תערובת המרק צריכה כמעט לכסות את תפוחי האדמה ואת הבצל, אם זה לא מוסיף חלב נוסף.
כיסוי צלחת ואופים בתנור שחומם מראש 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 60 דקות או עד תפוחי האדמה מבושלים דרך. ב 30 דקות, להסיר את התבשיל מהתנור ומערבבים פעם אחת לפני החזרת המנה לתנור.