תפוחי אדמה אפויים ממולאים בטורקיה, בייקון וצ'דר
אם יש לכם בצל ירוק, מלח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה די טוב. מתכונים דומים: בייקון חוות צ'דר ממולא תפוחי אדמה אפויים, בייקון-צ'דר ממולא תפוחי אדמה, ו הודו צלוי עם תפוחי אדמה ממולאים בצ'דר.
הוראות
מחממים תנור ל-500F וממפים גיליון אפייה מצופה בנייר כסף. לנקב תפוחי אדמה במזלג. מסדרים על גבי מגבות נייר במיקרוגל ומכסים במגבות נייר לחות. מיקרוגל על גבוה עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג עם שיפוד, 12 עד 14 דקות.
תפצל תפוחי אדמה פתוחים וגרוף בשר לקערה בינונית, שומר עורות. מערבבים חמאה, חלב ומלח לקערה עם בשר תפוחי אדמה ומחית. מערבבים במחצית גבינה וכל טורקיה, בייקון וצדפות.
מניחים עורות תפוחי אדמה שמורות על תבנית אפייה. תערובת דברים בחזרה לתוך קליפות תפוחי אדמה ומפזרים גבינה נותרת.
אופים עד גבינה הוא השחמה מבעבע, על 8 דקות.