קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות7
מגזין

תפוחי אדמה בגריל-Morel Pierogies

תפוחי אדמה בגריל-Morel Pierogies
פירוגי תפוחי אדמה בגריל מורל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המתאבנים שלך. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. מתאים ל-18 מנות. גשו לסופר וקנו עלי סלרי, מלח, מורל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכונים דומים: גבינת צ'דר ותפוחי אדמה, Pierogies בגריל וkielbasa, ו מורל & קינואה ממולאים בשר בקר עם בורבון מורל פאן Jus.

הוראות

1
בקערה חסינת חום, להשרות את morels במים רותחים עד שהתרכך, על 20 דקות. לשפשף אותם כדי לשחרר כל חצץ, ואז להרים אותם החוצה וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בקערה גדולה, לשלב את הקמח עם 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את הביצים ומערבבים עד הבצק פשוט מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
העברה למשטח עבודה משוריין קלות ללוש בקצרה עד רך וחלק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולהניח בצד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
5
בינתיים, לבשל את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד במכרז, על 20 דקות; לנקז. להחזיר את תפוחי האדמה למחבת ולנער מעל חום גבוה כדי לייבש אותם, על 1 דקה. באמצעות מחית תפוחי אדמה, מועך את תפוחי האדמה. מחית בחלב, שמנת חמוצה, פרמזן וחמאה. מערבבים את morels ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
פטריות מורלפטריות מורל
סוכר אדום גססוכר אדום גס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
להעביר לקערה ולתת מגניב מעט.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
חותכים את הבצק לשניים ומטפחים כל חתיכה לתוך דיסק. על משטח עבודה משוריין היטב, לגלגל את הדיסקים 9 אינץ ' סיבובים. לכסות עם ניילון לעטוף ולתת לעמוד במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
8
על משטח עבודה משוריין, לרדד 1 סיבוב בכל פעם לעובי 1/16 אינץ'. באמצעות חותך ביסקוויטים 4 אינץ', להחתים 9 סיבובים קטנים יותר. להרטיב קלות את הקצה של 1 עגול בובה 1 כף מעוגלת של מילוי תפוחי אדמה על חצי ממנו. ללטף את המילוי מעט; לקפל את הבצק על המילוי כדי ליצור חצי ירח ולחץ על הקצוות כדי לאטום. שים בצד על מגש מקומח. חזור עם שאר הבצק ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מבשלים חצי פירוגי בכל פעם בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד שהם עולים אל פני השטח, על 1 דקה. באמצעות כף מחוררת, להעביר אותם מגבות נייר יבש. בקערה גדולה, לזרוק את pierogies עם רק מספיק שמן צמחי מעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. גריל pierogies מעל אש חמה, מפנה פעם אחת, עד השחמה, על 3 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
11
הסר מהגריל.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
12
מוסיף את עלי הסלרי וגריל עד חרוך קלות, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצוייםאשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
13
מעבירים את pierogies למגש ומקשטים עם עלי סלרי בגריל.
מרכיבים שתצטרך
אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצוייםאשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
14
הפוך קדימה: את pierogies ניתן להכין דרך שלב 5 קפוא עד 1 חודש. מרתיחים את pierogies קפוא עבור אותה כמות של זמן מצוין עבור אלה טריים.
15
המלצת יין: המילוי העשיר, המעושן בפירוגיז 'ים האלה הופך אותם לסימנים מושלמים למרלו בטעם מלא עם טאנינים קטיפתיים כמו סדרת הנדל" ן של קולומביה קרסט משנת 1994 מוושינגטון או מרלוסט משנת 1995 מדרום אפריקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)