קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות7
מגזין

תפוחי אדמה בגריל-Morel Pierogies

תפוחי אדמה בגריל-Morel Pierogies
פירוגי תפוחי אדמה בגריל מורל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המתאבנים שלך. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. מתאים ל-18 מנות. גשו לסופר וקנו עלי סלרי, מלח, מורל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכונים דומים: גבינת צ'דר ותפוחי אדמה, Pierogies בגריל וkielbasa, ו מורל & קינואה ממולאים בשר בקר עם בורבון מורל פאן Jus.

הוראות

1
בקערה חסינת חום, להשרות את morels במים רותחים עד שהתרכך, על 20 דקות. לשפשף אותם כדי לשחרר כל חצץ, ואז להרים אותם החוצה וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בקערה גדולה, לשלב את הקמח עם 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את הביצים ומערבבים עד הבצק פשוט מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
4
העברה למשטח עבודה משוריין קלות ללוש בקצרה עד רך וחלק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולהניח בצד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
5
בינתיים, לבשל את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד במכרז, על 20 דקות; לנקז. להחזיר את תפוחי האדמה למחבת ולנער מעל חום גבוה כדי לייבש אותם, על 1 דקה. באמצעות מחית תפוחי אדמה, מועך את תפוחי האדמה. מחית בחלב, שמנת חמוצה, פרמזן וחמאה. מערבבים את morels ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
פטריות מורלפטריות מורל
סוכר אדום גססוכר אדום גס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
להעביר לקערה ולתת מגניב מעט.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
חותכים את הבצק לשניים ומטפחים כל חתיכה לתוך דיסק. על משטח עבודה משוריין היטב, לגלגל את הדיסקים 9 אינץ ' סיבובים. לכסות עם ניילון לעטוף ולתת לעמוד במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
על משטח עבודה משוריין, לרדד 1 סיבוב בכל פעם לעובי 1/16 אינץ'. באמצעות חותך ביסקוויטים 4 אינץ', להחתים 9 סיבובים קטנים יותר. להרטיב קלות את הקצה של 1 עגול בובה 1 כף מעוגלת של מילוי תפוחי אדמה על חצי ממנו. ללטף את המילוי מעט; לקפל את הבצק על המילוי כדי ליצור חצי ירח ולחץ על הקצוות כדי לאטום. שים בצד על מגש מקומח. חזור עם שאר הבצק ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מבשלים חצי פירוגי בכל פעם בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד שהם עולים אל פני השטח, על 1 דקה. באמצעות כף מחוררת, להעביר אותם מגבות נייר יבש. בקערה גדולה, לזרוק את pierogies עם רק מספיק שמן צמחי מעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. גריל pierogies מעל אש חמה, מפנה פעם אחת, עד השחמה, על 3 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
11
הסר מהגריל.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
12
מוסיף את עלי הסלרי וגריל עד חרוך קלות, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
13
מעבירים את pierogies למגש ומקשטים עם עלי סלרי בגריל.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
14
הפוך קדימה: את pierogies ניתן להכין דרך שלב 5 קפוא עד 1 חודש. מרתיחים את pierogies קפוא עבור אותה כמות של זמן מצוין עבור אלה טריים.
15
המלצת יין: המילוי העשיר, המעושן בפירוגיז 'ים האלה הופך אותם לסימנים מושלמים למרלו בטעם מלא עם טאנינים קטיפתיים כמו סדרת הנדל" ן של קולומביה קרסט משנת 1994 מוושינגטון או מרלוסט משנת 1995 מדרום אפריקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)