תפוחי אדמה בגריל-Morel Pierogies
פירוגי תפוחי אדמה בגריל מורל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המתאבנים שלך. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. מתאים ל-18 מנות. גשו לסופר וקנו עלי סלרי, מלח, מורל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכונים דומים: גבינת צ'דר ותפוחי אדמה, Pierogies בגריל וkielbasa, ו מורל & קינואה ממולאים בשר בקר עם בורבון מורל פאן Jus.
הוראות
בקערה חסינת חום, להשרות את morels במים רותחים עד שהתרכך, על 20 דקות. לשפשף אותם כדי לשחרר כל חצץ, ואז להרים אותם החוצה וקוצצים גס.
בקערה גדולה, לשלב את הקמח עם 1/2 כפית מלח.
מוסיפים את הביצים ומערבבים עד הבצק פשוט מגיע יחד.
העברה למשטח עבודה משוריין קלות ללוש בקצרה עד רך וחלק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולהניח בצד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
בינתיים, לבשל את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד במכרז, על 20 דקות; לנקז. להחזיר את תפוחי האדמה למחבת ולנער מעל חום גבוה כדי לייבש אותם, על 1 דקה. באמצעות מחית תפוחי אדמה, מועך את תפוחי האדמה. מחית בחלב, שמנת חמוצה, פרמזן וחמאה. מערבבים את morels ומתבלים עם מלח ופלפל.
להעביר לקערה ולתת מגניב מעט.
חותכים את הבצק לשניים ומטפחים כל חתיכה לתוך דיסק. על משטח עבודה משוריין היטב, לגלגל את הדיסקים 9 אינץ ' סיבובים. לכסות עם ניילון לעטוף ולתת לעמוד במשך 15 דקות.
על משטח עבודה משוריין, לרדד 1 סיבוב בכל פעם לעובי 1/16 אינץ'. באמצעות חותך ביסקוויטים 4 אינץ', להחתים 9 סיבובים קטנים יותר. להרטיב קלות את הקצה של 1 עגול בובה 1 כף מעוגלת של מילוי תפוחי אדמה על חצי ממנו. ללטף את המילוי מעט; לקפל את הבצק על המילוי כדי ליצור חצי ירח ולחץ על הקצוות כדי לאטום. שים בצד על מגש מקומח. חזור עם שאר הבצק ומילוי.
מבשלים חצי פירוגי בכל פעם בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד שהם עולים אל פני השטח, על 1 דקה. באמצעות כף מחוררת, להעביר אותם מגבות נייר יבש. בקערה גדולה, לזרוק את pierogies עם רק מספיק שמן צמחי מעיל.
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. גריל pierogies מעל אש חמה, מפנה פעם אחת, עד השחמה, על 3 דקות לכל צד.
מוסיף את עלי הסלרי וגריל עד חרוך קלות, על 1 דקה לכל צד.
מעבירים את pierogies למגש ומקשטים עם עלי סלרי בגריל.
הפוך קדימה: את pierogies ניתן להכין דרך שלב 5 קפוא עד 1 חודש. מרתיחים את pierogies קפוא עבור אותה כמות של זמן מצוין עבור אלה טריים.
המלצת יין: המילוי העשיר, המעושן בפירוגיז 'ים האלה הופך אותם לסימנים מושלמים למרלו בטעם מלא עם טאנינים קטיפתיים כמו סדרת הנדל" ן של קולומביה קרסט משנת 1994 מוושינגטון או מרלוסט משנת 1995 מדרום אפריקה.