תפוחי אדמה בייקון, קרמיני וברי לשניים
אם יש לך בסביבה 1 שעה כדי לבלות במטבח, בייקון, קרמיני ותפוחי אדמה ברי לשניים עשויים להיות מרהיבים ללא גלוטן מתכון לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 16 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 445 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. לכו לחנות ואספו פטריות פורטובלו לתינוקות, עירית, גבינת ברי ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זה יהיה להיט שלך יום האהבה אירוע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 59%, וזה טוב. תפוחי אדמה בייקון, קרמיני וברי, פטריות קרמיני, בייקון וקיש ללא קרום שאלוט, ו ברי פירה תפוחי אדמה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
לשפשף ולנקב תפוחי אדמה. משפשפים קליפות תפוחי אדמה בשמן; מפזרים מלח.
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 50-60 דקות או עד שהם רכים.
במחבת מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מוציאים למגבות נייר בעזרת כף מחוררת; מסננים, שומרים 1 כף טפטופים.
חותכים 2 אינץ'. "איקס" בחלק העליון של תפוחי אדמה; הכנס פרוסות גבינה. למעלה עם פטריות, בייקון ועירית.