תפוחי אדמה בסגנון סיציליאני מוקרמים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה בסגנון סיציליאני גראטן. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך צלפים, תפוחי אדמה russet, מרק עוף במלח נמוך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל בטטה, בסגנון גראטן, שכבה סיציליאנית, ו פסטו בסגנון סיציליאני.
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. לשפשף 13x9x2 אינץ זכוכית צלחת אפייה עם צד לחתוך של שן שום.
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
מוסיפים בצל, מפזרים מלח גס, ומטגנים עד רך ומתחיל חום, ערבוב לעתים קרובות, על 13 דקות.
מסדרים 1/3 של תפוחי אדמה בשכבה אפילו בצלחת מוכנה.
מפזרים מלח גס ופלפל. לפזר חצי בצל מעל.
מפזרים 2 כפות פקורינו רומנו ו 1 כפות צלפים. חזור על שכבות עם מחצית מתפוחי האדמה שנותרו, מלח גס ופלפל, בצל שנותר, 2 כפות פקורינו רומאנו, ו 1 כפות צלפים.
סדר שאריות פרוסות תפוחי אדמה מעל.
מפזרים מלח גס ופלפל ונותר 1 כפות צלפים.
טפטוף עם הנותרים 1 כף שמן זית.
יוצקים מרק עוף מעל. לחץ בחוזקה על תפוחי אדמה כדי גראטן קומפקטי.
מכסים gratin בחוזקה עם נייר ואופים עד תפוחי אדמה הם במכרז, על 1 שעה 20 דקות. לחשוף ומפזרים עם הנותרים 4 כפות פקורינו רומנו.
אופים gratin נחשף עד גבינה הוא השחמה קלות, על 15 דקות.
בואו gratin לעמוד 10 דקות בטמפרטורת החדר לפני ההגשה.