קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

תפוחי אדמה בסגנון סיציליאני מוקרמים

תפוחי אדמה בסגנון סיציליאני מוקרמים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה בסגנון סיציליאני גראטן. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך צלפים, תפוחי אדמה russet, מרק עוף במלח נמוך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל בטטה, בסגנון גראטן, שכבה סיציליאנית, ו פסטו בסגנון סיציליאני.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f. לשפשף 13x9x2 אינץ זכוכית צלחת אפייה עם צד לחתוך של שן שום.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מברשת צלחת עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
3
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים בצל, מפזרים מלח גס, ומטגנים עד רך ומתחיל חום, ערבוב לעתים קרובות, על 13 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
מסדרים 1/3 של תפוחי אדמה בשכבה אפילו בצלחת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6
מפזרים מלח גס ופלפל. לפזר חצי בצל מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מפזרים 2 כפות פקורינו רומנו ו 1 כפות צלפים. חזור על שכבות עם מחצית מתפוחי האדמה שנותרו, מלח גס ופלפל, בצל שנותר, 2 כפות פקורינו רומאנו, ו 1 כפות צלפים.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8
טפטוף עם 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
9
סדר שאריות פרוסות תפוחי אדמה מעל.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
10
מפזרים מלח גס ופלפל ונותר 1 כפות צלפים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
11
טפטוף עם הנותרים 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
12
יוצקים מרק עוף מעל. לחץ בחוזקה על תפוחי אדמה כדי גראטן קומפקטי.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
13
מכסים gratin בחוזקה עם נייר ואופים עד תפוחי אדמה הם במכרז, על 1 שעה 20 דקות. לחשוף ומפזרים עם הנותרים 4 כפות פקורינו רומנו.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
14
אופים gratin נחשף עד גבינה הוא השחמה קלות, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
בואו gratin לעמוד 10 דקות בטמפרטורת החדר לפני ההגשה.