תפוחי אדמה ברוקולי גבינה
תפוחי אדמה ברוקולי זול נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 44 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם תפוחי אדמה אפויים, פרחי ברוקולי, גבינה שוויצרית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו גבינה ברוקולי ממולא תפוחי אדמה, תפוחי אדמה ברוקולי עם גבינה מוארים, ו פירה ברוקולי גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר; מכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים ברוקולי; מבשלים עוד 7 דקות או עד שתפוח אדמה וברוקולי רכים.
מסננים תפוחי אדמה וברוקולי; מניחים בקערה קטנה.
להוסיף גבינה, ולתת לעמוד עד גבינה נמסה.
עבור מרקם chunkier, תערובת תפוחי אדמה מחית עם מחית תפוחי אדמה כדי עקביות הרצוי. עבור מרקם חלק יותר, מניחים תערובת תפוחי אדמה במעבד מזון, ומעבדים עד עקביות הרצוי.