תפוחי אדמה וניל מייפל של מרג'ורי
בטטות וניל מייפל של מרג'ורי עשויות להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר ההר ד' אובר שלך. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל של 553 קלוריות. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם סוכר חום, חמאה, בטטות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: המרכיב הסודי( סירופ מייפל): בטטות מחית מייפל, בטטות וניל, ו תפוחי אדמה מתוקים.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס).
מניחים בטטות לסיר גדול ומכסים במים מומלחים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהם רכים, כ -20 דקות.
מסננים. קלף בטטות ברגע שהן קרירות מספיק לטיפול. פורסים בטטות לסיבובים בעובי 1 אינץ'; מסדרים בכלי תבשיל בגודל 9 על 13 אינץ'.
מערבבים סוכר חום, חמאה, סירופ מייפל, תמצית וניל ומלח יחד בסיר; מביאים לרתיחה, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שהסוכר נמס והחמאה נמסה, 5 עד 10 דקות.
יוצקים רוטב על בטטות פרוסות.
אופים בתנור שחומם מראש עד מחומם דרך רוטב יש מעט מופחת, על 1 שעה.