תפוחי אדמה חדשים במרינדה
תפוחי אדמה חדשים במרינדה לוקח מסביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 20 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש תפוחי אדמה חדשים, יין, שאלוט, וחומץ יין. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלק במרינדה עם תפוחי אדמה וחזרת, חזיר צלוי במרינדה עם תפוחי אדמה בכוסברה, ו חזה ברווז במרינדה עם תפוחי אדמה מוקפצים.
הוראות
להטות את תפוחי האדמה למחבת גדולה ומבשלים במים מלוחים רותחים במשך 10-15 דקות עד למכרז. בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, להטות את היין, שאלוט וסוכר לסיר, ואז להרתיח במשך 10 דקות עד מופחת בחצי. עצה בחומץ ושמן זית, ואז להביא לרתיחה עד השמן הפך משולב לתוך ההלבשה.
יוצקים חצי ההלבשה על תפוחי אדמה חמים ולהשאיר להתקרר. מערבבים את שאר הרוטב והפטרוזיליה לפני ההגשה.