קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

תפוחי אדמה חריפים

תפוחי אדמה חריפים
תפוחי אדמה חריפים עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 158 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לך chapatis, שום, pav-bhaji masala, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה חריפים, תפוחי אדמה חריפים, ו מתכון תפוחי אדמה פיקנטי.

הוראות

1
לקלף תפוחי אדמה לחתוך לתוך גושים 3/4 אינץ'. במחבת 3-4 ליטר מעל חום גבוה, להביא מים ליטר 1 ותפוחי האדמה לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד תפוחי אדמה הם כמעט במכרז כאשר פירסינג, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
לנקז ולחזור למחבת.
3
בינתיים, במחבת 6-8 אינץ ' מעל חום בינוני, מערבבים שום בשמן עד שהוא מתחיל להפוך זהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים קטשופ, pav-bhaji masala, ומלח ואבקת צ ' ילי לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הקטשופ המנוסה לתפוחי אדמה ומערבבים למעיל. לכסות ולתת לעמוד על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
6
יוצקים תפוחי אדמה לתוך תבנית אפייה 10 על 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
7
אופים בתנור רגיל או הסעה 375, תוך ערבוב מדי פעם, עד שתפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
לגרד לתוך קערה ומפזרים כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
9
מגישים עם chapatis.
10
Pav-bhaji מסאלה: בקערה קטנה, לערבב 1 כוסברה קרקע כפית, 3/4 כפית כמון טחון, 1/2 כפית קאיין, ו 1/4 כפית כל הל הקרקע ופלפל טחון.
מרכיבים שתצטרך