תפוחי אדמה חריפים
תפוחי אדמה חריפים עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 158 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לך chapatis, שום, pav-bhaji masala, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה חריפים, תפוחי אדמה חריפים, ו מתכון תפוחי אדמה פיקנטי.
הוראות
לקלף תפוחי אדמה לחתוך לתוך גושים 3/4 אינץ'. במחבת 3-4 ליטר מעל חום גבוה, להביא מים ליטר 1 ותפוחי האדמה לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד תפוחי אדמה הם כמעט במכרז כאשר פירסינג, 7 עד 10 דקות.
בינתיים, במחבת 6-8 אינץ ' מעל חום בינוני, מערבבים שום בשמן עד שהוא מתחיל להפוך זהב, על 2 דקות.
מוסיפים קטשופ, pav-bhaji masala, ומלח ואבקת צ ' ילי לפי הטעם.
מוסיפים את הקטשופ המנוסה לתפוחי אדמה ומערבבים למעיל. לכסות ולתת לעמוד על 1 1/2 שעות.
יוצקים תפוחי אדמה לתוך תבנית אפייה 10 על 15 אינץ'.
אופים בתנור רגיל או הסעה 375, תוך ערבוב מדי פעם, עד שתפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג, 10 עד 15 דקות.
לגרד לתוך קערה ומפזרים כוסברה.
Pav-bhaji מסאלה: בקערה קטנה, לערבב 1 כוסברה קרקע כפית, 3/4 כפית כמון טחון, 1/2 כפית קאיין, ו 1/4 כפית כל הל הקרקע ופלפל טחון.