תפוחי אדמה טעונים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו תפוחי אדמה עמוסים. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפייה, חמאה, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 39%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו תפוחי אדמה טעונים, טעון פעמיים תפוחי אדמה אפויים, ו מיני תפוחי אדמה אדומים טעונים עבור מתכונים דומים.
הוראות
לשפשף תפוחי אדמה. בעזרת סכין חדה פורסים תפוחי אדמה דק אך לא עד הסוף ומשאירים פרוסות מחוברות בתחתית.
מניחים על צלחת חסינת מיקרוגל; מזלפים חמאה.
שלב את גבינת הפרמזן, הרוזמרין, המלח והפלפל; מפזרים מעל תפוחי אדמה ובין פרוסות.
מיקרוגל, ללא כיסוי, גבוה למשך 12-18 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים. למעלה עם גבינת צ ' דר, בייקון ובצל. מיקרוגל למשך 1-2 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.