תפוחי אדמה יוקון זהב עם גורגונזולה ופנצ'טה
תפוחי אדמה זהב יוקון עם Gorgonzolan ו Pancetta עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. אם יש לך pancetta, שיני שום, תפוחי אדמה זהב יוקון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תפוחי אדמה מרוסקים זהב יוקון עם Gorgonzolan ומרווה, פירה זהב יוקון, ו תפוחי אדמה מרוסקים יוקון זהב (מתכונים דומים).
הוראות
פירס תפוחי אדמה עם מזלג, ואופים ב 375 במשך 1 שעה או עד מכרז. תפוחי אדמה מגניבים מעט.
מערבבים שמנת חמוצה וגבינה בקערה קטנה; מחית חלקית עם מזלג.
מחממים מחבת nonstick קטנה מעל חום בינוני.
מוסיף פנקטה חתוך לקוביות; לבשל 2 דקות.
לפצל את תפוחי האדמה לאורך, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני. כפית 2 כפות תערובת גבינה לתוך כל תפוח אדמה. למעלה כל מנה עם 4 כפיות תערובת פנצ ' טה ו 1 1/2 כפיות עירית.