תפוחי אדמה מוקרמים
תפוחי אדמה מוקרמים עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 10 מנות עם 429 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמיר, תפוחי אדמה חדשים, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו תפוחי אדמה חדשים, תפוחי אדמה דוכסית, ו מחית תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול עם מספיק מים לכיסוי. מביאים לרתיחה, ומבשלים 15 דקות, או עד שהם רכים.
מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית, ומבשלים את הבצל והשום עד שהם רכים.
מסננים תפוחי אדמה, ומחזירים לסיר.
יוצקים פנימה את השמנת, ומערבבים פנימה את הבצל, השום והשמיר. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים 20 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד להסמכה. מתבלים במלח ופלפל.