תפוחי אדמה מוקרמים עם מרק עוף, שום ותימין
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, 30 שלם, ומנה צדדית צמחונית? תפוחי אדמה מוקרמים עם מרק עוף, שום ותימין יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 204 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מרק עוף קרטון, תפוחי אדמה עמילניים, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . נסו תפוחי אדמה מוקרמים עם מרק עוף, שום ותימין, קורנית מוקרם תפוחי אדמה, ו מתלה כבש עם תפוחי אדמה חדשים, בצל וטימין מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למיקום הנמוך ביותר.
עם מנוע פועל, טיפת שום דרך צינור מזין של מעבד מזון כדי לרכך. לגרד את הצדדים של קערה. עם מנוע פועל, להוסיף שמן באמצעות צינור מזין; להמשיך לעבד.
מעבירים לקערה קטנה, מערבבים בקורנית ומניחים בצד. לעבור להב חיתוך ולפרוס את תפוחי האדמה (או דק לחתוך אותם עם סכין).
מברשת קצת שמן שום על החלק התחתון של 9-by-13 אינץ ' (או גודל דומה) צלחת אפייה. הפוך 4 שכבות בסדר זה: תפוחי אדמה, צחצוח נדיב של השמן, קומץ של מלח ופלפל. לאט להוסיף מרק בפינה אחת כדי למנוע שטיפה שום ועשבי תיבול.
אופים עד שרוב המרק נספג, כ 45 דקות. כדי בראון, להעביר מחבת למדף באמצע לצלות עד חום ספוטי, על 5 דקות.
תן לנוח כך תפוחי אדמה להמשיך לספוג נוזלים, על 10 דקות. ניתן לעשות קדימה, שנערך בטמפרטורת החדר בעוד טבחים צלויים, ולאחר מכן מחומם.